Test BoatWAY op jouw telefoon

No tags Permalink 0

Huidige versie: 0.0.6.

Wil jij ook mee testen en mee praten over BoatWAY? Met jouw input en resultaten kan ik de app nóg beter op jullie afstemmen! Ik ontwikkel de app momenteel voor Android en iOS telefoons. Als je mee wilt testen wil ik je ook vragen om actief deel te nemen in de discussiegroep om feedback achter te laten.

WORD LID VAN DE BoatWAY GROUP

ANDROID

  1. Word lid van de BoatWay Group
  2. Ga naar deze link om aan te geven dat je tester wilt worden.
  3. Via de link uit stap 2 kun je vervolgens de juiste versie uit de play store downloaden.

DOWNLOAD DE TEST VERSIE

iOS / iPhone

  1. Word lid van de BoatWay Group
  2. Ga naar deze link om aan te geven dat je tester wilt worden.
  3. Zodra je bent toegevoegd aan de iOS Testfase krijg je bericht om de app te downloaden.

AANMELDEN ALS IOS TESTER

LET OP!

Gezien dit nog een zeer pril begin is betekend dit dat de app nog erg onstabiel is en veel bugs en storingen kan bevatten. De bedoeling van deze beta release is om een eerste beeld van het concept in werking te geven en al in een vroeg stadium feedback te kunnen krijgen.

Niet op het water maar wél testen?

Als niet op het water zit maar toch graag de app wilt testen kun je gebruik maken van een GPS Spoofer. Dit is een app waar je zelf een gps positie in kan stellen die je telefoon vervolgens aan zal houden. BoatWAY zal dit punt dan opnemen en gebruiken. Op die manier kun je dus tóch doen alsof je op het water bent!

Zoek een GPS Spoofer

Feedback

In tegenstelling tot het gebruikelijke feedbackformulier wil ik jullie nu vragen om bugs en requests in de Google Group te posten. Op deze manier kan iedereen zien wat er al gevonden en gemeld is en kunnen jullie meldingen van andere ondersteunen.

Comments are closed.