Bezoek HISWA 2015

No tags Permalink 0

Op vrijdag 13 maart ben ik naar de Amsterdam Rai geweest om de HISWA te bezoeken. Tijdens de HISWA heb ik met een aantal interessante partijen gesproken om te kijken of ik meer informatie kon krijgen en eventueel zelf hulp in mijn onderzoek.

hiswa

Varen Doe Je Samen – Rowena van der Maat

Uiteraard ben ik bij het project Varen Doe Je Samen langs geweest wat door Rowena van der Maat wordt uitgevoerd. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om met Rowena zelf te praten. Rowena was erg enthousiast en behulpzaam. We hebben gesproken over mijn onderzoek en voorlopige resultaten van mijn enquête en ik heb ook 2 concept ideeën mogen pitchen. Rowena kon ook al direct een probleemgebied in Eindhoven voorleggen waar momenteel een oplossing getest wordt. Dit ligt erg in het verlengde van mijn onderzoek!

Met Rowena heb ik afgesproken om haar te e-mailen met meer informatie over mijn onderzoek om zo te kijken hoe ze mij kan helpen en hoe ik Varen Doe Je Samen kan helpen. Naar aanleiding hiervan gaan we volgende stappen ondernemen.

ANWB – Waterkampioen

Ook bij de stand van de Waterkampioen (ANWB) ben ik even langs geweest. Hier heb ik gesproken over een onderzoek dat momenteel gepubliceerd is in de waterkampioen en de mogelijkheden om vanuit de ANWB geholpen te worden of het verkrijgen van meer onderzoeksresultaten. Hierbij heb ik het telefoonnummer gekregen van de persoon die verantwoordelijk is voor de ANWB Waterkaarten app. Via deze persoon hoop ik een mogelijkheid te kunnen vinden om samen te werken, dan wel tips of advies te kunnen krijgen op technisch vlak. Het mooiste zou zijn als er een mogelijkheid is om de waterkaart van de ANWB te mogen gebruiken in plaats van bijvoorbeeld Google Maps!

Skipper.nl

Tot slot heb ik ook gesproken met de mensen achter skipper.nl. Dit is een platform voor booteigenaren in Nederland die allerlei interessante bedrijven in kaart brengt. Zij beschikken ook over een blog en nieuwsbrief dus ik hoop via Skipper.nl meer aandacht te kunnen krijgen voor mijn onderzoek en zo nóg betere resultaten.

2015-03-13 14.45.10

Comments are closed.